fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

09/ 07/ 2019
  Зелене світло державній реєстрації ЗЗР На початку липня у Міністерстві юстиції України зареєстровано Наказ МОЗ, яким затверджено гігієнічні нормативи та регламенти безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів. Вперше в історії незалежної України на початку цього року не було вчасно затверджено цілий ряд гігієнічних норматив та регламентів безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів, чим фактично була зупинена можливість державної реєстрації препаратів. У  зв’язку з цим у період весняної посівної кампанії фермери не отримали вчасного доступу до передових агрохімічних розробок. І тільки нещодавно нормативи та регламенти було зареєстровано. Реєстрація цих нормативів та регламентів завершує процес державних випробувань та дає можливість розпочати державну реєстрацію пестицидів і агрохімікатів. Офіційний статус отримали нормативи та регламенти на  майже 750 продуктів. Більшість з них потребували технічного перенесення зі зміною з статусу нормативно-технічного на нормативно-правий акт. Окрім того, до державної реєстрації була допущена ціла низка  препаратів нового покоління, які ще до початку осінньої посівної можуть потрапити до фермерів. Європейська Бізнес Асоціація хоче подякувати за співпрацю усім, хто долучився до процесу погодження та державної реєстрації цього Наказу, а також закликає Уряд у майбутньому не затягувати процес затвердження нормативів та регламентів  

Зелене світло державній реєстрації ЗЗР

На початку липня у Міністерстві юстиції України зареєстровано Наказ МОЗ, яким затверджено гігієнічні нормативи та регламенти безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів.

Вперше в історії незалежної України на початку цього року не було вчасно затверджено цілий ряд гігієнічних норматив та регламентів безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів, чим фактично була зупинена можливість державної реєстрації препаратів.

У  зв’язку з цим у період весняної посівної кампанії фермери не отримали вчасного доступу до передових агрохімічних розробок.

І тільки нещодавно нормативи та регламенти було зареєстровано.

Реєстрація цих нормативів та регламентів завершує процес державних випробувань та дає можливість розпочати державну реєстрацію пестицидів і агрохімікатів.

Офіційний статус отримали нормативи та регламенти на  майже 750 продуктів.

Більшість з них потребували технічного перенесення зі зміною з статусу нормативно-технічного на нормативно-правий акт.

Окрім того, до державної реєстрації була допущена ціла низка  препаратів нового покоління, які ще до початку осінньої посівної можуть потрапити до фермерів.

Європейська Бізнес Асоціація хоче подякувати за співпрацю усім, хто долучився до процесу погодження та державної реєстрації цього Наказу, а також закликає Уряд у майбутньому не затягувати процес затвердження нормативів та регламентів

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: