fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

04/ 04/ 2019
  Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №272 від 3 квітня 2019 року, яка відтермінувала дату набуття чинності Технічного регламенту приладів, що працюють на газоподібному паливі до 6 січня 2020 року. У січні 2019 року Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на ряд проблемних питань, які мали бути уточнені та вирішені з метою забезпечення успішного виконання вимог Технічного Регламенту бізнесом. Вищезгадані питання стосувалися особливостей маркування, процедур оцінки відповідності, необхідності прийняття стандартів тощо. Серед інших питань Комітет побутової електротехніки Асоціації запропонував Міністерству розглянути ідею встановлення більш тривалого перехідного періоду для набрання чинності Технічного Регламенту. В результаті, Міністерство надало офіційний лист з детальною відповіддю на питання, які виникли у бізнесу. Окрім цього, Міністерство розробило Постанову про зміну дати вступу в дію Технічного регламенту, яку було прийнятого Урядом 3 квітня 2019 року. Європейська Бізнес Асоціація вдячна Міністерству та іншим залученим державним органам за врахування пропозицій від бізнес-спільноти. Сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №272 від 3 квітня 2019 року, яка відтермінувала дату набуття чинності Технічного регламенту приладів, що працюють на газоподібному паливі до 6 січня 2020 року.

У січні 2019 року Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на ряд проблемних питань, які мали бути уточнені та вирішені з метою забезпечення успішного виконання вимог Технічного Регламенту бізнесом. Вищезгадані питання стосувалися особливостей маркування, процедур оцінки відповідності, необхідності прийняття стандартів тощо. Серед інших питань Комітет побутової електротехніки Асоціації запропонував Міністерству розглянути ідею встановлення більш тривалого перехідного періоду для набрання чинності Технічного Регламенту.

В результаті, Міністерство надало офіційний лист з детальною відповіддю на питання, які виникли у бізнесу. Окрім цього, Міністерство розробило Постанову про зміну дати вступу в дію Технічного регламенту, яку було прийнятого Урядом 3 квітня 2019 року.

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Міністерству та іншим залученим державним органам за врахування пропозицій від бізнес-спільноти. Сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: