fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

13/ 02/ 2018
  Ми раді повідомити, що Міністерство охорони здоров’я України врахувало пропозиції Агрохімічного комітету Асоціації! Так,  7 лютого 2018 року Міністерство опублікувало проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» №770 від 6 травня 2000 року. Протягом останніх місяців експерти Агрохімічного Комітету Асоціації посилено працювали над змінами до Постанови з метою дерегуляції питання ввезення та обігу на території України зареєстрованих засобів захисту рослин, що містять у своєму складі незначну кількість гама-бутиролактону. Так, згідно з Проектом Постанови, до списку психотропних речовин, обіг яких обмежено, не включається гама-бутиролактон, який у кількості, що не перевищує 15 відсотків, входить до складу зареєстрованих засобів захисту рослин. Агрохімічний Комітет Асоціації вітає дану законодавчу ініціативу та висловлює переконання, що такі зміни сприятимуть покращенню умов ведення бізнесу у агрохімічному секторі. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Координатора Агрохімічного комітету та Комітету зернових та олійних культур Асоціації.

Ми раді повідомити, що Міністерство охорони здоров’я України врахувало пропозиції Агрохімічного комітету Асоціації!

Так,  7 лютого 2018 року Міністерство опублікувало проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» №770 від 6 травня 2000 року.

Протягом останніх місяців експерти Агрохімічного Комітету Асоціації посилено працювали над змінами до Постанови з метою дерегуляції питання ввезення та обігу на території України зареєстрованих засобів захисту рослин, що містять у своєму складі незначну кількість гама-бутиролактону.

Так, згідно з Проектом Постанови, до списку психотропних речовин, обіг яких обмежено, не включається гама-бутиролактон, який у кількості, що не перевищує 15 відсотків, входить до складу зареєстрованих засобів захисту рослин.

Агрохімічний Комітет Асоціації вітає дану законодавчу ініціативу та висловлює переконання, що такі зміни сприятимуть покращенню умов ведення бізнесу у агрохімічному секторі.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Координатора Агрохімічного комітету та Комітету зернових та олійних культур Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: