fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

13/ 10/ 2016
  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації в проекті Порядку ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів. 13 жовтня 2016 р. НКРЗІ опублікувало проект Порядку на їх офіційному веб-сайті, в якому враховані більшість пропозицій Комітету, що стосуються правил ввезення та особливостей реєстрації радіообладнання. У той же час, Асоціація продовжить роботу спрямовану на включення всіх пропозицій індустрії в проекті Порядку.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації в проекті Порядку ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів.

13 жовтня 2016 р. НКРЗІ опублікувало проект Порядку на їх офіційному веб-сайті, в якому враховані більшість пропозицій Комітету, що стосуються правил ввезення та особливостей реєстрації радіообладнання. У той же час, Асоціація продовжить роботу спрямовану на включення всіх пропозицій індустрії в проекті Порядку.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: