fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Роздрібна торгівля

18/ 12/ 2012
  В результаті зусиль Комітету з роздрібної торгівлі Європейської Бізнес Асоціації проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності, яка підлягає державному контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів» (далі – проект Постанови) було повернуто на доопрацювання. Проект Постанови було опубліковано на офіційному веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі (далі – Міністерство) 9 жовтня 2012 року. 1 листопада 2012 року Асоціація звернулась до Міністерства і до Державної служби з регуляторної політики і розвитку підприємництва з листом, вказуючи на необхідність переглянути положення проекту Постанови і повернути його на доопрацювання з врахуванням позиції індустрії роздрібної торгівлі. 28 листопада 2012 питання щодо проекту Постанови ставились під час зустрічі з Першим заступником Голови Державної служби з регуляторної політики і розвитку підприємництва Олександром Потімковим, представниками Міністерства та Державної інспекції з питань захисту прав споживачів. Державна служба з регуляторної політики і розвитку підприємництва підтримала позицію Асоціації щодо проекту Постанови і також рекомендувала повернути її на доопрацювання. Станом на сьогодні проект Постанови повернуто на подальше доопрацювання і планується, що його оновлену версію буде опубліковано на сайті Міністерства. Ми будемо прослідковувати статус проекту Постанови і інформуватимемо Вас про новини щодо цього.

В результаті зусиль Комітету з роздрібної торгівлі Європейської Бізнес Асоціації проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності, яка підлягає державному контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів» (далі – проект Постанови) було повернуто на доопрацювання.

Проект Постанови було опубліковано на офіційному веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі (далі – Міністерство) 9 жовтня 2012 року. 1 листопада 2012 року Асоціація звернулась до Міністерства і до Державної служби з регуляторної політики і розвитку підприємництва з листом, вказуючи на необхідність переглянути положення проекту Постанови і повернути його на доопрацювання з врахуванням позиції індустрії роздрібної торгівлі.

28 листопада 2012 питання щодо проекту Постанови ставились під час зустрічі з Першим заступником Голови Державної служби з регуляторної політики і розвитку підприємництва Олександром Потімковим, представниками Міністерства та Державної інспекції з питань захисту прав споживачів. Державна служба з регуляторної політики і розвитку підприємництва підтримала позицію Асоціації щодо проекту Постанови і також рекомендувала повернути її на доопрацювання.

Станом на сьогодні проект Постанови повернуто на подальше доопрацювання і планується, що його оновлену версію буде опубліковано на сайті Міністерства.

Ми будемо прослідковувати статус проекту Постанови і інформуватимемо Вас про новини щодо цього.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: