fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

14/ 11/ 2019
  14 листопада 2019 року у Верховній Раді України було зареєстровано проект Закону «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур» №2446. Цим законопроектом пропонується виключити з Податкового кодексу України положення щодо тимчасового звільнення від оподаткування ПДВ операцій з вивезення за межі митної території України сої та ріпаку, що дозволить відновити рівні податкові умови та добросовісну конкуренцію на аграрному ринку.

14 листопада 2019 року у Верховній Раді України було зареєстровано проект Закону «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур» №2446.

Цим законопроектом пропонується виключити з Податкового кодексу України положення щодо тимчасового звільнення від оподаткування ПДВ операцій з вивезення за межі митної території України сої та ріпаку, що дозволить відновити рівні податкові умови та добросовісну конкуренцію на аграрному ринку.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: