fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

11/ 07/ 2019
  Європейська Бізнес Асоціація вітає опублікування Указу Президента України №511/2019 «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів». Даним документом, зокрема, доручається Кабінету Міністрів України підготувати та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект, в якому буде передбачено: запровадження порядку реалізації деревини на конкурсних засадах; створення системи контролю та відстежування обігу деревини на ринку з моменту її заготівлі до реалізації шляхом функціонування загальнообов’язкової для всіх постійних лісокористувачів єдиної державної системи електронного обліку деревини; встановлення адміністративної та кримінальної відповідальності за неподання, несвоєчасне подання, подання завідомо недостовірної інформації до єдиної державної системи електронного обліку деревини. Комітет деревообробної та меблевої галузі Асоціації цілком підтримує ці та інші положення даного Указу, які в цілому збігаються з пріоритетами діяльності Комітету. Детальніше про пріоритети та діяльність Комітету можна дізнатися за посиланням. 

Європейська Бізнес Асоціація вітає опублікування Указу Президента України №511/2019 «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів». Даним документом, зокрема, доручається Кабінету Міністрів України підготувати та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект, в якому буде передбачено:

  • запровадження порядку реалізації деревини на конкурсних засадах;
  • створення системи контролю та відстежування обігу деревини на ринку з моменту її заготівлі до реалізації шляхом функціонування загальнообов’язкової для всіх постійних лісокористувачів єдиної державної системи електронного обліку деревини;
  • встановлення адміністративної та кримінальної відповідальності за неподання, несвоєчасне подання, подання завідомо недостовірної інформації до єдиної державної системи електронного обліку деревини.

Комітет деревообробної та меблевої галузі Асоціації цілком підтримує ці та інші положення даного Указу, які в цілому збігаються з пріоритетами діяльності Комітету. Детальніше про пріоритети та діяльність Комітету можна дізнатися за посиланням. 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: