fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

22/ 03/ 2018
  20 березня Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект №6673 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур. У перспективі ця ініціатива дозволить: розширити мережу лабораторій; зменшити час проходження відповідних процедур; уникнути дублювання операцій; поліпшити якість фітосанітарних процедур і мінімізувати витрати і ризики підприємств аграрного сектора. Комітет зернових та олійних культур Асоціації уже декілька років наголошує на необхідності демонополізації та дерегуляції сфери фітосанітарних лабораторних послуг. Ми переконані, що запропоновані нововведення сприятимуть оптимізації системи фітосанітарного контролю в умовах зростаючих обсягів виробництва та експорту продукції рослинного походження. Очікуємо на швидку підготовку законопроекту №6673 до другого читання та його подальшу підтримку народними депутатами!

20 березня Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект №6673 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур”.

У перспективі ця ініціатива дозволить:

  • розширити мережу лабораторій;
  • зменшити час проходження відповідних процедур;
  • уникнути дублювання операцій;
  • поліпшити якість фітосанітарних процедур і мінімізувати витрати і ризики підприємств аграрного сектора.

Комітет зернових та олійних культур Асоціації уже декілька років наголошує на необхідності демонополізації та дерегуляції сфери фітосанітарних лабораторних послуг.

Ми переконані, що запропоновані нововведення сприятимуть оптимізації системи фітосанітарного контролю в умовах зростаючих обсягів виробництва та експорту продукції рослинного походження.

Очікуємо на швидку підготовку законопроекту №6673 до другого читання та його подальшу підтримку народними депутатами!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: