fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

27/ 02/ 2018
  Відбулась чергова зустріч Робочої групи з технічного регулювання та косметики Регуляторного комітету Асоціації та представників Комітету роздрібної торгівлі. Зустріч була присвячена обговоренню існуючих вимог українського законодавства до маркування непродовольчих товарів. Також обговорили поточний стан та перспективи прийнятя Технічного регламенту на косметичну продукцію, необхідність внесення змін до Закону України «Про захист прав споживачів» та можливості внесення відповідних змін в нормативно-правові акти з метою приведення їх у відповідність до європейських норм. Учасники зустрічі домовились і надалі продовжувати роботу в напрямку врегулювання проблемних питань в косметичній галузі.
01/

Відбулась чергова зустріч Робочої групи з технічного регулювання та косметики Регуляторного комітету Асоціації та представників Комітету роздрібної торгівлі.

Зустріч була присвячена обговоренню існуючих вимог українського законодавства до маркування непродовольчих товарів.

Також обговорили поточний стан та перспективи прийнятя Технічного регламенту на косметичну продукцію, необхідність внесення змін до Закону України «Про захист прав споживачів» та можливості внесення відповідних змін в нормативно-правові акти з метою приведення їх у відповідність до європейських норм.

Учасники зустрічі домовились і надалі продовжувати роботу в напрямку врегулювання проблемних питань в косметичній галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: