fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

15/ 02/ 2018
  Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації зустрілися із представниками ПАТ «Укрзалізниця» для обговорення питання дерегуляції послуг з надання вантажних вагонів для перевезення вантажів. Компаніям-членам Комітету з логістики було важливо отримати відповіді на практичні питання щодо дерегуляції вагонної складової, адже цей процес починає діяти вже з 19 лютого 2018 року. Зокрема, представниками ПАТ «Укрзалізниця» було роз’яснено такі практичні питання як, наприклад, за який період вантажовласники/експедитори будуть повідомлятись про подальші зміни розмірів плати, маршрутних та вагонних відправок, розрахування тарифу з урахуванням порожнього пробігу у випадку здійснення на станції подвійних вантажних операцій та ін. Ми дякуємо нашим партнерам ПАТ «Укрзалізниця» за співпрацю та увагу до питань, що турбують бізнес!

Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації зустрілися із представниками ПАТ «Укрзалізниця» для обговорення питання дерегуляції послуг з надання вантажних вагонів для перевезення вантажів. Компаніям-членам Комітету з логістики було важливо отримати відповіді на практичні питання щодо дерегуляції вагонної складової, адже цей процес починає діяти вже з 19 лютого 2018 року.

Зокрема, представниками ПАТ «Укрзалізниця» було роз’яснено такі практичні питання як, наприклад, за який період вантажовласники/експедитори будуть повідомлятись про подальші зміни розмірів плати, маршрутних та вагонних відправок, розрахування тарифу з урахуванням порожнього пробігу у випадку здійснення на станції подвійних вантажних операцій та ін.

Ми дякуємо нашим партнерам ПАТ «Укрзалізниця» за співпрацю та увагу до питань, що турбують бізнес!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: