fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

30/ 01/ 2018
  Відбулось засідання Харчового Комітету Асоціації за участі заступника директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби - пана Артема Саєнка. Під час зустрічі учасники зустрічі обговорили питання, які турбують бізнес, а саме: Питання, які входять до компетенції Департаменту та плани роботи на 2018 рік; Необхідність внесення змін до Закону України «Про ветеринарну медицину», Принцип функціонування «єдиного вікна» та проблемні моменти під час здійснення контролю в пунктах пропуску через державний кордон; Розробка відповідних підзаконних нормативно-правових актів відповідно до Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоровя та благополуччя тварин» тощо. Учасники зустрічі вирішили і надалі працювати в робочому порядку із залученням представників Асоціації та Держпродспоживслужби з метою обміну актуальною інформацією та напрацювання ефективного механізму співпраці бізнес-спільноти та Держпродспоживслужби. Ми вдячні Артему Саєнко за відкритий діалог та увагу до проблемних питань, які турбують бізнес-спільноту!
01/

Відбулось засідання Харчового Комітету Асоціації за участі заступника директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби – пана Артема Саєнка.

Під час зустрічі учасники зустрічі обговорили питання, які турбують бізнес, а саме:

Учасники зустрічі вирішили і надалі працювати в робочому порядку із залученням представників Асоціації та Держпродспоживслужби з метою обміну актуальною інформацією та напрацювання ефективного механізму співпраці бізнес-спільноти та Держпродспоживслужби.

Ми вдячні Артему Саєнко за відкритий діалог та увагу до проблемних питань, які турбують бізнес-спільноту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: