fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR

28/ 11/ 2017
  Кожен менеджер з персоналу або рекрутер розуміє, що не важко знайти лінійного співробітника та просто виконавця, особливо, якщо це стосується підприємств з величезним штатом. Проте усюди є позиції, які вимагають не просто слідування посадовій інструкції, але й креативу та нестандартного підходу до своїх обов’язків. Тут вже потрібні не просто професіонали справи, а таланти! 28 листопада 2017р. на засіданні Комітету з управляння персоналом досвідчений бізнес-тренер Вікторія Салій поділилась фішками та лайфхаками пошуку талановитого працівника. Отож, таланти, де ви?

Кожен менеджер з персоналу або рекрутер розуміє, що не важко знайти лінійного співробітника та просто виконавця, особливо, якщо це стосується підприємств з величезним штатом. Проте усюди є позиції, які вимагають не просто слідування посадовій інструкції, але й креативу та нестандартного підходу до своїх обов’язків. Тут вже потрібні не просто професіонали справи, а таланти!

28 листопада 2017р. на засіданні Комітету з управляння персоналом досвідчений бізнес-тренер Вікторія Салій поділилась фішками та лайфхаками пошуку талановитого працівника. Отож, таланти, де ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: