fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Правничі питання

09/ 11/ 2017
  «Існує дві сфери людського життя, які потрібно довіряти виключно професіоналам, - це здоров’я та правовідносини» - така позиція стала визначною для засідання комітету: «Як перезавантажити юридичний відділ після реформ». Цю тему викликалися розкрити одразу чотири досвідчених експерти ЮФ ILF: Олексій Харитонов, Сергій Сільченко, Артем Наумов та Катерина Заславська. Учасники почули про нову роль і структуру юрвідділу; транспарентність у питаннях структуризації бізнесу; дієві методи оцінювання юриста («Оцінка 360°») і збалансування юридичної служби шляхом поділу її завдань на категорії «мозок», «сивина» й «процедури» (за Д. Майстером); рекомендації щодо обрання гідних «внутрішніх» і позаштатних консультантів, превенцію трудових спорів тощо. За чашкою кави спеціалісти відповідали на запитання, давали слухачам корисні поради та ділилися історіями з їхньої практики.

«Існує дві сфери людського життя, які потрібно довіряти виключно професіоналам, – це здоров’я та правовідносини» – така позиція стала визначною для засідання комітету: «Як перезавантажити юридичний відділ після реформ». Цю тему викликалися розкрити одразу чотири досвідчених експерти ЮФ ILF: Олексій Харитонов, Сергій Сільченко, Артем Наумов та Катерина Заславська.

Учасники почули про нову роль і структуру юрвідділу; транспарентність у питаннях структуризації бізнесу; дієві методи оцінювання юриста («Оцінка 360°») і збалансування юридичної служби шляхом поділу її завдань на категорії «мозок», «сивина» й «процедури» (за Д. Майстером); рекомендації щодо обрання гідних «внутрішніх» і позаштатних консультантів, превенцію трудових спорів тощо.

За чашкою кави спеціалісти відповідали на запитання, давали слухачам корисні поради та ділилися історіями з їхньої практики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: