fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR

17/ 05/ 2017
  Людський ресурс – це одна з найважливіших складових будь-якої діяльності. Світ швидко змінюється, і тому важливо розуміти, що як раніше вже не буде; треба підхоплювати сучасні тренди та впроваджувати їх у компаніях. На черговому засіданні Комітету Асоціації з управління персоналом поговорили про HR-виклики сучасності. А саме: про покоління XYZ та їх особливості, «хворобу» співробітників XXI століття - вигорання на роботі та про епоху Happy People. Модератор зустрічі Катерина Заславська, HR-директор ЮФ ILF, розповіла про корисні рекомендації та лайфхаки щодо того, як підвищити задоволеність співробітників, та які сучасні електронні додатки для роботи краще використовувати.

Людський ресурс – це одна з найважливіших складових будь-якої діяльності. Світ швидко змінюється, і тому важливо розуміти, що як раніше вже не буде; треба підхоплювати сучасні тренди та впроваджувати їх у компаніях.

На черговому засіданні Комітету Асоціації з управління персоналом поговорили про HR-виклики сучасності. А саме: про покоління XYZ та їх особливості, «хворобу» співробітників XXI століття – вигорання на роботі та про епоху Happy People.

Модератор зустрічі Катерина Заславська, HR-директор ЮФ ILF, розповіла про корисні рекомендації та лайфхаки щодо того, як підвищити задоволеність співробітників, та які сучасні електронні додатки для роботи краще використовувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: