fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Правничі питання

25/ 05/ 2017
  25 травня 2017 року темою чергової зустрічі Правничого комітету в Одесі стало обговорення актуальних питань технічного регулювання в Україні. Спікером виступив Олександр Смислов, Генеральний директор ТОВ «Центр Оцінки Відповідності «ФАКТУМ». Учасники дізналися про те, які зміни відбулися в оцінці відповідності продукції, про технічне регулювання: стандартизацію, метрологію та сертифікацію, та його дерегуляцію, зокрема про скасування обов’язкового застосування стандартів, обов’язкової сертифікації та атестації лабораторій. Також спікер закцентував увагу на стандартах, технічних регламентах і міжнародних стандартах систем управління серії ISO (ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 18000 та ін.) та повноважень міжнародних установ з акредитації. В ході заходу учасники також обговорили кроки, які повинна здійснити Україна для міжнародного партнерства в сфері технічного регулювання.

25 травня 2017 року темою чергової зустрічі Правничого комітету в Одесі стало обговорення актуальних питань технічного регулювання в Україні. Спікером виступив Олександр Смислов, Генеральний директор ТОВ «Центр Оцінки Відповідності «ФАКТУМ».

Учасники дізналися про те, які зміни відбулися в оцінці відповідності продукції, про технічне регулювання: стандартизацію, метрологію та сертифікацію, та його дерегуляцію, зокрема про скасування обов’язкового застосування стандартів, обов’язкової сертифікації та атестації лабораторій. Також спікер закцентував увагу на стандартах, технічних регламентах і міжнародних стандартах систем управління серії ISO (ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 18000 та ін.) та повноважень міжнародних установ з акредитації. В ході заходу учасники також обговорили кроки, які повинна здійснити Україна для міжнародного партнерства в сфері технічного регулювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: