fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів право та податки податки

21/ 04/ 2017
  З 1 квітня 2017 року згідно з п. 201.16 ПКУ в тестовому режимі розпочала роботу система зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН. У зв’язку з цим за ініціативи компанії “Advice Group”, 21 квітня 2017 року, відбулось засідання Комітету з питань бухгалтерського обліку та оподаткування Асоціації. Антон Подільчак, керуючий партнер Advice Group та Іван Дуркач, юрист практики податкового та корпоративного права розповіли про критерії оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинки реєстрації ПН/РК, зазначених у проекті Міністерства Фінансів. Представники компаній-членів поділились власним досвідом стосовно застосування цих критеріїв щодо їх компаній та контрагентів. За результатами зустрічі було напрацьовано ряд пропозицій щодо внесення змін до даного проекту.

З 1 квітня 2017 року згідно з п. 201.16 ПКУ в тестовому режимі розпочала роботу система зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН. У зв’язку з цим за ініціативи компанії “Advice Group”, 21 квітня 2017 року, відбулось засідання Комітету з питань бухгалтерського обліку та оподаткування Асоціації.

Антон Подільчак, керуючий партнер “Advice Group” та Іван Дуркач, юрист практики податкового та корпоративного права розповіли про критерії оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинки реєстрації ПН/РК, зазначених у проекті Міністерства Фінансів.

Представники компаній-членів поділились власним досвідом стосовно застосування цих критеріїв щодо їх компаній та контрагентів. За результатами зустрічі було напрацьовано ряд пропозицій щодо внесення змін до даного проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: