fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Менеджмент

17/ 03/ 2017
  Варто розуміти, що старі директивні методи менеджменту вже не працюють. Прийшов час партнерських відносин між босом та підлеглими. Говоріть з ними і задавайте запитання А як ти бачиш цю ситуацію? А що на твою думку тут краще зробити? Змінюйтеся і побачите як ваша команда змінюється разом з вами, - сказала Наталя Колядко, запрошений експерт зустрічі Менеджмент комітету, організаційний коуч, керівник Коучинг-центру 100% у Західному регіоні. Не існує універсального рецепту того, як стати ефективним босом. Кожен з управлінців обирає свій власний шлях. Управління в стилі коучинг, система DISC, комунікація з персоналом, вплив на погляди різних поколінь з огляду на їхню мотивацію є тими інструментами, які дають можливість краще вести команду за собою та досягати стратегічних цілей. Про це  дискутували учасники Комітету з менеджменту 17 березня 2017 року.

“Варто розуміти, що старі директивні методи менеджменту вже не працюють. Прийшов час партнерських відносин між босом та підлеглими. Говоріть з ними і задавайте запитання “А як ти бачиш цю ситуацію? А що на твою думку тут краще зробити? Змінюйтеся і побачите як ваша команда змінюється разом з вами”, – сказала Наталя Колядко, запрошений експерт зустрічі Менеджмент комітету, організаційний коуч, керівник “Коучинг-центру 100%” у Західному регіоні.

Не існує універсального рецепту того, як стати ефективним босом. Кожен з управлінців обирає свій власний шлях.

Управління в стилі коучинг, система DISC, комунікація з персоналом, вплив на погляди різних поколінь з огляду на їхню мотивацію є тими інструментами, які дають можливість краще вести команду за собою та досягати стратегічних цілей.

Про це  дискутували учасники Комітету з менеджменту 17 березня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: