fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Маркетинг та комунікації

24/ 10/ 2017
  У вівторок, 24 жовтня, відбулось розширене засідання комітету Асоціації з маркетингу та комунікацій у Дніпрі, у рамках якого разом з головою комітету Ольгою Зеніною обговорили тему розвитку компанії, як єдиного методу залишатися конкурентоспроможними. Під час презентації пані Ольга розповіла про методи управління змінами та як саме знайти підхід до кожного працівника й уникнути ігнорування змін на найнижчих ланках управління. Мова йшла і про те, що авторитарний стиль керування у період змін не працює, ініціатива не повинна спускатися згори вниз, натомість всі зміни мають бути втілені спільними зусиллями співробітників, які належним чином мотивовані та мають конкретні інструменти для цього. Звісно, розвиток не можливий без додаткового фінансування. Про методи залучення фінансуваннявід європейських грантових програм докладно та доступно розповів Олег Трикоз, директор з розвитку компанії BDO в Україні. Зокрема, пан Олег також згадав про стан сучасного ринку інвестицій та роз’яснив кроки,які потрібно прийняти, аби дійсно залучити кошти. Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!

У вівторок, 24 жовтня, відбулось розширене засідання комітету Асоціації з маркетингу та комунікацій у Дніпрі, у рамках якого разом з головою комітету Ольгою Зеніною обговорили тему розвитку компанії, як єдиного методу залишатися конкурентоспроможними.

Під час презентації пані Ольга розповіла про методи управління змінами та як саме знайти підхід до кожного працівника й уникнути ігнорування змін на найнижчих ланках управління. Мова йшла і про те, що авторитарний стиль керування у період змін не працює, ініціатива не повинна спускатися згори вниз, натомість всі зміни мають бути втілені спільними зусиллями співробітників, які належним чином мотивовані та мають конкретні інструменти для цього.
Звісно, розвиток не можливий без додаткового фінансування. Про методи залучення фінансуваннявід європейських грантових програм докладно та доступно розповів Олег Трикоз, директор з розвитку компанії BDO в Україні. Зокрема, пан Олег також згадав про стан сучасного ринку інвестицій та роз’яснив кроки,які потрібно прийняти, аби дійсно залучити кошти.

Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: