fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

26/ 06/ 2017
  Компанії-члени Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації зустрілись із паном Юрієм Меркуловим, директором департаменту комерційної роботи Укрзалізниці, та паном Андрієм Мельничуком, представником департаменту безпеки руху Укрзалізниці. Під час зустрічі ми обговорили питання, які сьогодні найбільше турбують бізнес-спільноту – систему тарифоутворення на напіввагони Укрзалізниці, вирішення  проблеми щодо відсутності тяги та можливості допуску приватних операторів до роботи тягового рухомого складу, вирішення проблеми дефіциту вагонів-зерновозів. Учасників зустрічі було більш детально ознайомлено із планами Укрзалізниці щодо процесу індексації тарифів на вантажні перевезення та дерегуляції вагонної складової, які плануються найближчим часом. Ми дякуємо представникам Укрзалізниці за змістовну відповідь на запитання бізнесу та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Компанії-члени Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації зустрілись із паном Юрієм Меркуловим, директором департаменту комерційної роботи Укрзалізниці, та паном Андрієм Мельничуком, представником департаменту безпеки руху Укрзалізниці.

Під час зустрічі ми обговорили питання, які сьогодні найбільше турбують бізнес-спільноту – систему тарифоутворення на напіввагони Укрзалізниці, вирішення  проблеми щодо відсутності тяги та можливості допуску приватних операторів до роботи тягового рухомого складу, вирішення проблеми дефіциту вагонів-зерновозів.

Учасників зустрічі було більш детально ознайомлено із планами Укрзалізниці щодо процесу індексації тарифів на вантажні перевезення та дерегуляції вагонної складової, які плануються найближчим часом.

Ми дякуємо представникам Укрзалізниці за змістовну відповідь на запитання бізнесу та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: