fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання, Молочні питання

20/ 06/ 2017
  Представники Харчового та Молочного Комітетів Європейської Бізнес Асоціації провели робочу зустріч з паном Андрієм Жуком, першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Говорили про актуальні проблеми, що виникають перед компаніями під час імпорту та експорту продукції тваринного походження, зокрема про необхідність затвердження єдиної форми ветеринарного сертифікату при імпорті продукції з країн ЄС, усунення дублювання функцій ветеринарної служби за місцем виробництва та на державному кордоні України при оформленні ветеринарного сертифікату для експорту. Також учасники обговорили перспективи можливості проведення досліджень в акредитованих лабораторіях різної форми власності та зазначили необхідність розвитку ринку лабораторних послуг з метою формування конкурентної ціни на платні лабораторні дослідження. Вирішили надалі працювати в робочому порядку із залученням представників Асоціації та Держпродспоживслужби з метою обміну актуальною інформацією та напрацювання ефективного механізму співпраці бізнес-спільноти та Держпродспоживслужби.

Представники Харчового та Молочного Комітетів Європейської Бізнес Асоціації провели робочу зустріч з паном Андрієм Жуком, першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Говорили про актуальні проблеми, що виникають перед компаніями під час імпорту та експорту продукції тваринного походження, зокрема про необхідність затвердження єдиної форми ветеринарного сертифікату при імпорті продукції з країн ЄС, усунення дублювання функцій ветеринарної служби за місцем виробництва та на державному кордоні України при оформленні ветеринарного сертифікату для експорту. Також учасники обговорили перспективи можливості проведення досліджень в акредитованих лабораторіях різної форми власності та зазначили необхідність розвитку ринку лабораторних послуг з метою формування конкурентної ціни на платні лабораторні дослідження.

Вирішили надалі працювати в робочому порядку із залученням представників Асоціації та Держпродспоживслужби з метою обміну актуальною інформацією та напрацювання ефективного механізму співпраці бізнес-спільноти та Держпродспоживслужби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: