fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури, Агрохімія

07/ 06/ 2017
  Представники Агрохімічного Комітету та Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації долучилися до IV засідання Робочої групи з питань покращення фітосанітарного стану в Україні в рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2017». Учасники зустрічі обмінялись думками стосовно задач, досягнутих результатів в покращенні фітосанітарного стану України та методів фітосанітарного контролю. Також, впродовж зустрічі було прослухано та обговорено презентацію проекту Програми щодо розробки заходів з локалізації та ліквідації найбільш небезпечних шкідливих організмів на території окремих адміністративних одиниць України. Сподіваємося, що даний обмін інформацією та досвідом стане пусковим механізмом для успішної боротьби зі шкідниками та підвищить імідж України як конкурентного експортера зернових культур!

Представники Агрохімічного Комітету та Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації долучилися до IV засідання Робочої групи з питань покращення фітосанітарного стану в Україні в рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2017».

Учасники зустрічі обмінялись думками стосовно задач, досягнутих результатів в покращенні фітосанітарного стану України та методів фітосанітарного контролю. Також, впродовж зустрічі було прослухано та обговорено презентацію проекту Програми щодо розробки заходів з локалізації та ліквідації найбільш небезпечних шкідливих організмів на території окремих адміністративних одиниць України.

Сподіваємося, що даний обмін інформацією та досвідом стане пусковим механізмом для успішної боротьби зі шкідниками та підвищить імідж України як конкурентного експортера зернових культур!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: