fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

03/ 02/ 2017
  Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Асоціації долучилися до засідання двох підгруп Робочої групи з питань реформування підходів до управління лісовими ресурсами при Міністерстві аграрної політики та продовольства України. Учасники обговорили питання реформування лісової галузі та вдосконалення ринку деревини. Домовились опрацювати та надати коментарі до підготовлених експертами програми FLEG Світового банку матеріалів, а також представлених Держлісагенством проектів Положення про реалізацію необроблених лісоматеріалів, покликане встановити прозорі правила реалізації лісоматеріалів, та проекту Закону, який передбачає посилення відповідальності за незаконну вирубку лісу. Експерти Асоціації вже готують свої пропозиції та коментарі до вищевказаних документів.

Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Асоціації долучилися до засідання двох підгруп Робочої групи з питань реформування підходів до управління лісовими ресурсами при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

Учасники обговорили питання реформування лісової галузі та вдосконалення ринку деревини. Домовились опрацювати та надати коментарі до підготовлених експертами програми FLEG Світового банку матеріалів, а також представлених Держлісагенством проектів Положення про реалізацію необроблених лісоматеріалів, покликане встановити прозорі правила реалізації лісоматеріалів, та проекту Закону, який передбачає посилення відповідальності за незаконну вирубку лісу.

Експерти Асоціації вже готують свої пропозиції та коментарі до вищевказаних документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: