fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання, Молочні питання

13/ 12/ 2024
  Відбулась зустріч Харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації з Альоною Гребенчуковою, Виконавчою директоркою з розвитку Української Федерації Банків Продовольства. Учасники зустрічі обговорили питання продовольчих відходів, зокрема утилізації продуктів харчування, адже в цьому напрямку на Україну чекає адаптація національного законодавства до європейського права. Учасники також обговорили регуляції та документи, які регламентують вказані питання в ЄС та направлені на зниження рівня харчових відходів. Окрім того, йшлося про інші актуальні проблеми для харчової галузі, зокрема ситуацію, що склалася з харчовими ароматизаторами. А також питання, що стосуються органічної продукції, оливкової олії, імпорту свинини та інше. На завершення учасники підвели підсумки року та окреслили пул діяльності Комітету на наступний рік.
01/

Відбулась зустріч Харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації з Альоною Гребенчуковою, Виконавчою директоркою з розвитку Української Федерації Банків Продовольства. Учасники зустрічі обговорили питання продовольчих відходів, зокрема утилізації продуктів харчування, адже в цьому напрямку на Україну чекає адаптація національного законодавства до європейського права.

Учасники також обговорили регуляції та документи, які регламентують вказані питання в ЄС та направлені на зниження рівня харчових відходів.

Окрім того, йшлося про інші актуальні проблеми для харчової галузі, зокрема ситуацію, що склалася з харчовими ароматизаторами. А також питання, що стосуються органічної продукції, оливкової олії, імпорту свинини та інше. На завершення учасники підвели підсумки року та окреслили пул діяльності Комітету на наступний рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: