fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Відновлення України

31/ 10/ 2023
  31 жовтня в рамках Комітету Асоціації з питань відновлення України відбулась зустріч з Фондом державного майна України для обговорення приватизаційних планів Уряду. На зустрічі заступник голови ФДМУ Сергій Симонов поділився інформацією щодо наявних активів у Фонді, об’єктів, які найближчим часом будуть надаватись для приватизації, та відповів на чисельні запитання від бізнесу. Також, було повідомлено, що ФДМУ працює над запровадженням нових заходів для підвищення прозорості та ефективності приватизаційних процесів, зокрема: Онлайн-платформа для аукціонів Система електронних торгів Незалежна оцінка об’єктів Асоціація вдячна керівництву Фонду за продуктивну зустріч та сподівається, що зусилля Фонду у напрямку підвищення прозорості та ефективності приватизації в Україні стануть запорукою активної участі бізнесу в приватизаційних процесах.

31 жовтня в рамках Комітету Асоціації з питань відновлення України відбулась зустріч з Фондом державного майна України для обговорення приватизаційних планів Уряду. На зустрічі заступник голови ФДМУ Сергій Симонов поділився інформацією щодо наявних активів у Фонді, об’єктів, які найближчим часом будуть надаватись для приватизації, та відповів на чисельні запитання від бізнесу.

Також, було повідомлено, що ФДМУ працює над запровадженням нових заходів для підвищення прозорості та ефективності приватизаційних процесів, зокрема:

  • Онлайн-платформа для аукціонів
  • Система електронних торгів
  • Незалежна оцінка об’єктів

Асоціація вдячна керівництву Фонду за продуктивну зустріч та сподівається, що зусилля Фонду у напрямку підвищення прозорості та ефективності приватизації в Україні стануть запорукою активної участі бізнесу в приватизаційних процесах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: