fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

08/ 05/ 2023
  Зернова бізнес-спільнота ЄБА обговорила з представниками Представництва ЄС в Україні останні заходи торговельної політики ЄС щодо імпорту сільськогосподарської продукції з України. Зокрема, до п’яти сусідніх країн (Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини) заборонили імпорт чотирьох українських сільськогосподарських продуктів (пшениці, кукурудзи, ріпаку та соняшнику). Експорт сільськогосподарської продукції надзвичайно важливий для України для підтримки економіки нашої держави, яка потерпає від російської агресії.

Зернова бізнес-спільнота ЄБА обговорила з представниками Представництва ЄС в Україні останні заходи торговельної політики ЄС щодо імпорту сільськогосподарської продукції з України.

Зокрема, до п’яти сусідніх країн (Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини) заборонили імпорт чотирьох українських сільськогосподарських продуктів (пшениці, кукурудзи, ріпаку та соняшнику).

Експорт сільськогосподарської продукції надзвичайно важливий для України для підтримки економіки нашої держави, яка потерпає від російської агресії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: