fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

11/ 04/ 2023
  Сьогодні відбулася зустріч Комітету з логістики з Юрієм Васьковим, заступником Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Так, ми обговорили наступні питання: Перспективи повного розблокування чорноморських портів для перевезень усіх видів вантажів; Проєкт Постанови КМУ «Деякі питання компенсації інвестицій, внесених суб’єктами господарювання у стратегічні об’єкти портової інфраструктури»; Проєкт Постанови КМУ щодо затвердження порядку реалізації ст. 36 ЗУ «Про державний бюджет України на 2023 рік»; Внесення змін до Наказу Мінінфраструктури №316 «Про портові збори» в частині, що стосується суден внутрішнього плавання; Також під час зустрічі йшлося про поновлення концесійних проєктів, зокрема в порту Чорноморськ, а також створення спецфонду для цільового використання портових зборів. Ми дякуємо пану Васькову та його команді за відкритість до діалогу з бізнесом! Будемо продовжувати плідну співпрацю!

Сьогодні відбулася зустріч Комітету з логістики з Юрієм Васьковим, заступником Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Так, ми обговорили наступні питання:

  • Перспективи повного розблокування чорноморських портів для перевезень усіх видів вантажів;
  • Проєкт Постанови КМУ «Деякі питання компенсації інвестицій, внесених суб’єктами господарювання у стратегічні об’єкти портової інфраструктури»;
  • Проєкт Постанови КМУ щодо затвердження порядку реалізації ст. 36 ЗУ «Про державний бюджет України на 2023 рік»;
  • Внесення змін до Наказу Мінінфраструктури №316 «Про портові збори» в частині, що стосується суден внутрішнього плавання;
  • Також під час зустрічі йшлося про поновлення концесійних проєктів, зокрема в порту Чорноморськ, а також створення спецфонду для цільового використання портових зборів.

Ми дякуємо пану Васькову та його команді за відкритість до діалогу з бізнесом! Будемо продовжувати плідну співпрацю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: