fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Відновлення України, Регуляторні питання

27/ 03/ 2023
  27 березня ц.р. відбулось розширене засідання Комітету відновлення України та Регуляторного комітету Асоціації з народним депутатом України, ініціатором реформи у сфері державно-приватного партнерства (ДПП) Галиною Янченко. Під час зустрічі ми обговоримо поточну ситуацію з ДПП, в тому числі, перспективи прийняття ініційованих законопроєктів авторства пані Галини, а саме - №7508 та №7537 щодо вдосконалення механізму залучення приватних інвестицій з використанням механізму державно-приватного партнерства для пришвидшення відновлення зруйнованих війною обєктів та будівництва нових об’єктів. Тут ви можете переглянути відеозапис зустрічі.

27 березня ц.р. відбулось розширене засідання Комітету відновлення України та Регуляторного комітету Асоціації з народним депутатом України, ініціатором реформи у сфері державно-приватного партнерства (ДПП) Галиною Янченко.

Під час зустрічі ми обговоримо поточну ситуацію з ДПП, в тому числі, перспективи прийняття ініційованих законопроєктів авторства пані Галини, а саме – №7508 та №7537 щодо вдосконалення механізму залучення приватних інвестицій з використанням механізму державно-приватного партнерства для пришвидшення відновлення зруйнованих війною об’єктів та будівництва нових об’єктів.

Тут ви можете переглянути відеозапис зустрічі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: