fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Фінанси та податки

21/ 09/ 2022
  Зустрічі з ДПС у Дніпропетровській області вже стали традиційними для нашого офісу. Завдяки ним бізнес вчасно отримує відповіді на актуальні питання та роз’яснення щодо новацій у податковому законодавстві. Варто наголосити, що така співпраця є дуже цінною, особливо в нелегкі часи воєнного стану. Під час чергового засідання Фінансово-податкового комітету з ГУ ДПС у Дніпропетровській області за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марини та експертів компанії AC Crowe Ukraine вдалося обговорили найактуальніші питання, а саме:  порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків щодо сплати податків,  надання звітності,  реєстрації податкових та акцизних накладних. Експерти аудиторської компанії AC Crowe Ukraine озвучили пропозиції щодо змін до Постанови КМУ від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», а також розглянули практичні аспекти порядку оподаткування процентів, виплачених нерезиденту (судову практику). Офіс Асоціації у Дніпрі дуже вдячний ДПС у Дніпропетровській області за відкритість та готовність підтримувати діалог з бізнесом, а також Леоніду Карпову та Алевтині Поліщук - за модерацію та інсайти.

Зустрічі з ДПС у Дніпропетровській області вже стали традиційними для нашого офісу. Завдяки ним бізнес вчасно отримує відповіді на актуальні питання та роз’яснення щодо новацій у податковому законодавстві. Варто наголосити, що така співпраця є дуже цінною, особливо в нелегкі часи воєнного стану.

Під час чергового засідання Фінансово-податкового комітету з ГУ ДПС у Дніпропетровській області за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марини та експертів компанії AC Crowe Ukraine вдалося обговорили найактуальніші питання, а саме:

💠 порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків щодо сплати податків,

💠 надання звітності,

💠 реєстрації податкових та акцизних накладних.

Експерти аудиторської компанії AC Crowe Ukraine озвучили пропозиції щодо змін до Постанови КМУ від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», а також розглянули практичні аспекти порядку оподаткування процентів, виплачених нерезиденту (судову практику).

Офіс Асоціації у Дніпрі дуже вдячний ДПС у Дніпропетровській області за відкритість та готовність підтримувати діалог з бізнесом, а також Леоніду Карпову та Алевтині Поліщук – за модерацію та інсайти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: