fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR HUB

09/ 12/ 2021
  Нові умови, розширення віддаленого штату співробітників призвели до повного переосмислення ролі HR в компанії. 9 грудня 2021 року під час Засідання HR Хабу Асоціації в Одесі поговорили про майбутнє HR та до чого готуватися компаніям? Спікер Марина Стягайло, CEO ‘’Akkerman Solutions Software & Engineering’’ розповіла про розробку і приклади успішних HR-стратегій, важливість вибудовування корпоративної культури в компаніях, як вимірювати ефективність та задоволеність співробітників,  як помічати і попереджати вигорання працівників, в т. ч. тих, які працюють дистанційно, та поділилась порадами при автоматизації HR-процесів тощо. Зокрема, дотримуватися наступних кроків: розробка корпоративної моделі компетенцій або аналіз вже наявної; замір відповідності поточних компетенцій працівників; проведення оцінки всіх кандидатів за прийнятою системою компетенцій на етапі відбору до компанії; компетенції досить динамічні та піддаються розвитку, тому вам необхідно постійно актуалізувати дані про співробітників; доведення до керівництва зворотного звязку за підсумками оцінки. Адже HR-менеджер допомагає керівнику створювати корпоративну культуру в компанії, займається підвищенням ефективності та залучення співробітників, утриманням ключових фахівців, розвитком внутрішнього і зовнішнього HR-бренду компанії. Ми бачимо, як пандемія швидко змінила повсякденне життя людей, підприємств і організацій. Проте, майже будь-яка криза відкриває двері для нових можливостей та сфер, які розвиватимуться у майбутньому. Позитивні наслідки цієї останньої кризи – це цифровізація, підвищення готовності до змін, більш активне обговорення цінностей та підвищення довіри до HR. Наразі всі ці фактори є важливішими, ніж будь-коли раніше. Також наприкінці зустрічі було оголошено результати перевиборів Голів комітетів Асоціації в Одесі на 2022 рік. Дякуємо модератору зустрічі та Голові HR ХАБу у 2021 році Наталі Вусик за особистий внесок у розвиток Комітету! Та раді анонсувати і просимо вітати Нову Голову на 2022 рік - Марину Стягайло.

Нові умови, розширення віддаленого штату співробітників призвели до повного переосмислення ролі HR в компанії.

9 грудня 2021 року під час Засідання HR Хабу Асоціації в Одесі поговорили про майбутнє HR та до чого готуватися компаніям? Спікер Марина Стягайло, CEO ‘’Akkerman Solutions Software & Engineering’’ розповіла про розробку і приклади успішних HR-стратегій, важливість вибудовування корпоративної культури в компаніях, як вимірювати ефективність та задоволеність співробітників,  як помічати і попереджати вигорання працівників, в т. ч. тих, які працюють дистанційно, та поділилась порадами при автоматизації HR-процесів тощо. Зокрема, дотримуватися наступних кроків:

  • розробка корпоративної моделі компетенцій або аналіз вже наявної;
  • замір відповідності поточних компетенцій працівників;
  • проведення оцінки всіх кандидатів за прийнятою системою компетенцій на етапі відбору до компанії;
  • компетенції досить динамічні та піддаються розвитку, тому вам необхідно постійно актуалізувати дані про співробітників;
  • доведення до керівництва зворотного зв’язку за підсумками оцінки.

Адже HR-менеджер допомагає керівнику створювати корпоративну культуру в компанії, займається підвищенням ефективності та залучення співробітників, утриманням ключових фахівців, розвитком внутрішнього і зовнішнього HR-бренду компанії.

Ми бачимо, як пандемія швидко змінила повсякденне життя людей, підприємств і організацій. Проте, майже будь-яка криза відкриває двері для нових можливостей та сфер, які розвиватимуться у майбутньому. Позитивні наслідки цієї останньої кризи – це цифровізація, підвищення готовності до змін, більш активне обговорення цінностей та підвищення довіри до HR. Наразі всі ці фактори є важливішими, ніж будь-коли раніше.

Також наприкінці зустрічі було оголошено результати перевиборів Голів комітетів Асоціації в Одесі на 2022 рік. Дякуємо модератору зустрічі та Голові HR ХАБу у 2021 році Наталі Вусик за особистий внесок у розвиток Комітету! Та раді анонсувати і просимо вітати Нову Голову на 2022 рік – Марину Стягайло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: