fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

13/ 05/ 2021
  Відбулася зустріч Молочного Комітету Асоціації з Владиславою Магалецькою - Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та регіональними підрозділами Держпродспоживслужби, а також представниками швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» - Ігорем Кравченко та Іриною Висоцькою. Під час зустрічі було презентовано Пілотний проєкт із запровадження Програми контролю сирого молока, метою якого є пошук найбільш оптимальної моделі розподілу ресурсів та зусиль операторів ринку спільно із Держпродспоживслужбою під час виконання вимог чинного законодавства щодо контролю сирого молока, що вводиться в обіг як харчовий продукт. Ірина Висоцька розповіла про передумови виникнення та концепцію Пілотного проєкту із запровадження Програми контролю сирого молока. Зі свого боку, Владислава Магалецька наголосила на важливості питання діджиталізації та зазначила, що «Молочний модуль» - програмний додаток, який буде інтегрований до Головної інформаційної системи Держпродспоживслужби та сприятиме співпраці операторів ринку з лабораторіями й компетентним органом з метою виконання вимог нового гігієнічного законодавства повинен бути легким у користуванні та відповідав усім очікуванням зацікавлених сторін. Голова Держпродспоживслужби України також запевнила учасників зустрічі щодо чітких намірів масштабувати Програму контролю сирого молока на національному рівні.  Асоціація дякує Голові Держпродспоживслужби та представникам швейцарсько-української програми за презентацію Пілотного проєкту та ефективний діалог!

Відбулася зустріч Молочного Комітету Асоціації з Владиславою Магалецькою – Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та регіональними підрозділами Держпродспоживслужби, а також представниками швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» – Ігорем Кравченко та Іриною Висоцькою.

Під час зустрічі було презентовано Пілотний проєкт із запровадження Програми контролю сирого молока, метою якого є пошук найбільш оптимальної моделі розподілу ресурсів та зусиль операторів ринку спільно із Держпродспоживслужбою під час виконання вимог чинного законодавства щодо контролю сирого молока, що вводиться в обіг як харчовий продукт.

Ірина Висоцька розповіла про передумови виникнення та концепцію Пілотного проєкту із запровадження Програми контролю сирого молока. Зі свого боку, Владислава Магалецька наголосила на важливості питання діджиталізації та зазначила, що «Молочний модуль» – програмний додаток, який буде інтегрований до Головної інформаційної системи Держпродспоживслужби та сприятиме співпраці операторів ринку з лабораторіями й компетентним органом з метою виконання вимог нового гігієнічного законодавства повинен бути легким у користуванні та відповідав усім очікуванням зацікавлених сторін.

Голова Держпродспоживслужби України також запевнила учасників зустрічі щодо чітких намірів масштабувати Програму контролю сирого молока на національному рівні. 

Асоціація дякує Голові Держпродспоживслужби та представникам швейцарсько-української програми за презентацію Пілотного проєкту та ефективний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: