fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

28/ 04/ 2021
  Минулого тижня менеджер Комітету з логістики виступила модератором вебінару «Inland Waterway sector in Ukraine: Opportunities for Dutch companies», за участі Посла Нідерландів в Україні, Заступника Міністра інфраструктури, експертів ЄІБ, ЄБРР, WaterwayTechHolland та проекту ЄС «Assistance for Dnipro transport development». Під час вебінару учасники обговорили: Першочергові кроки Мінінфраструктури щодо розвитку внутрішнього водного та морського транспорту в Україні; Можливості посилення співпраці Україна-ЄС у галузі морського транспорту та ВВТ, фінансування інфраструктурних проектів; Сучасні фактори та барєри на шляху до розвитку перевезень ВВШ в Україні. Даря Січкар, менеджер Комітету з логістики Асоціації, підкреслила, що українські внутрішні водні шляхи мають колосальний потефнціал для інтеграції в міжнародні транспортні коридори. Бізнес-спільнота, об’єднана Асоціацією, сподівається, що спільними зусиллями вдасться перетворити річку Дніпро на потужну транспортну артерію. Ми вдячні Посольству Нідерландів в Україні за запрошення до участі в експертному заході високого рівня!
01/

Минулого тижня менеджер Комітету з логістики виступила модератором вебінару «Inland Waterway sector in Ukraine: Opportunities for Dutch companies», за участі Посла Нідерландів в Україні, Заступника Міністра інфраструктури, експертів ЄІБ, ЄБРР, WaterwayTechHolland та проекту ЄС «Assistance for Dnipro transport development».

Під час вебінару учасники обговорили:

  • Першочергові кроки Мінінфраструктури щодо розвитку внутрішнього водного та морського транспорту в Україні;
  • Можливості посилення співпраці Україна-ЄС у галузі морського транспорту та ВВТ, фінансування інфраструктурних проектів;
  • Сучасні фактори та бар’єри на шляху до розвитку перевезень ВВШ в Україні.

Дар’я Січкар, менеджер Комітету з логістики Асоціації, підкреслила, що українські внутрішні водні шляхи мають колосальний потефнціал для інтеграції в міжнародні транспортні коридори. Бізнес-спільнота, об’єднана Асоціацією, сподівається, що спільними зусиллями вдасться перетворити річку Дніпро на потужну транспортну артерію.

Ми вдячні Посольству Нідерландів в Україні за запрошення до участі в експертному заході високого рівня!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: