fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

19/ 04/ 2021
  19 квітня відбулася друга робоча зустріч компаній-членів Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації та представників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ). Під час якої сторони обговорили оновлену версію проекту Рішення НКРЗІ щодо змін до Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів. Зокрема, представники індустрії зазначили, що більшість їх пропозицій було враховано в оновленій версії документу. Окрім цього, сторони домовились щодо подальших дій з метою прийняття найбільш збалансованого проекту Рішення НКРЗІ.    

19 квітня відбулася друга робоча зустріч компаній-членів Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації та представників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ). Під час якої сторони обговорили оновлену версію проекту Рішення НКРЗІ щодо змін до Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів.

Зокрема, представники індустрії зазначили, що більшість їх пропозицій було враховано в оновленій версії документу. Окрім цього, сторони домовились щодо подальших дій з метою прийняття найбільш збалансованого проекту Рішення НКРЗІ.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: