fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я

09/ 02/ 2021
  Антоніна Смоліна, менеджер Підкомітету з медичних виробів взяла участь у виставці медичних виробів та Всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді». Ця триденна подія стала майданчиком для діалогу про пандемію та її подолання. Захід відбувся за участі Президента України, Прем’єр-міністра України, представників Уряду, Верховної Ради України за підтримки Всесвітньої організації здоров’я, UNICEF та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). На форумі обговорили плани Уряду на 2021 рік щодо подолання пандемії: заходи з відновлення економіки, допомоги вразливим верствам населення, адаптації освіти, співпраці з міжнародними фінансовими організаціями.

Антоніна Смоліна, менеджер Підкомітету з медичних виробів взяла участь у виставці медичних виробів та Всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді».

Ця триденна подія стала майданчиком для діалогу про пандемію та її подолання. Захід відбувся за участі Президента України, Прем’єр-міністра України, представників Уряду, Верховної Ради України за підтримки Всесвітньої організації здоров’я, UNICEF та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). На форумі обговорили плани Уряду на 2021 рік щодо подолання пандемії: заходи з відновлення економіки, допомоги вразливим верствам населення, адаптації освіти, співпраці з міжнародними фінансовими організаціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: