fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

20/ 10/ 2020
  20 жовтня, на базі Комітету з логістики Асоціації відбулась онлайн-зустріч за участі заступника Міністра інфраструктури України й експертів проєкту, що фінансується ЄС, «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану». Передбачається, що такий план забезпечить довгострокове бачення розвитку галузі та підтримку планування інвестицій у транспортний сектор. Під час зустрічі експерти проєкту презентували концепцію Національної Транспортної Моделі та майстер-плану України, а Наталія Форсюк розповіла про портал проєктів транспортного сектору, де можна буде ознайомитися з можливостями, що відкриваються для бізнесу. Асоціація вдячна за презентацію та обговорення цих документів. Бізнесу варто розуміти потенційні інвестиційні можливості, інституційні рамки і умови, а також викладені фінансові рамки для участі в розвитку інфраструктури України.

20 жовтня, на базі Комітету з логістики Асоціації відбулась онлайн-зустріч за участі заступника Міністра інфраструктури України й експертів проєкту, що фінансується ЄС, «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану». Передбачається, що такий план забезпечить довгострокове бачення розвитку галузі та підтримку планування інвестицій у транспортний сектор.

Під час зустрічі експерти проєкту презентували концепцію Національної Транспортної Моделі та майстер-плану України, а Наталія Форсюк розповіла про портал проєктів транспортного сектору, де можна буде ознайомитися з можливостями, що відкриваються для бізнесу.

Асоціація вдячна за презентацію та обговорення цих документів. Бізнесу варто розуміти потенційні інвестиційні можливості, інституційні рамки і умови, а також викладені фінансові рамки для участі в розвитку інфраструктури України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: