fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Роздрібна торгівля, Харчові питання, Електронні платежі

08/ 09/ 2020
  29 липня 2020 року було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України № 744 щодо монетизації одноразової грошової допомоги при народженні дитини. З метою обговорення деталей сьогодні представники Асоціації взяли участь у зустрічі щодо реалізації пілотного проєкту «Пакунок малюка», яке відбулось під головуванням Першого заступника міністра соціальної політики Євгена Котика. Так, проєктом передбачена видача картки Приватбанку з 5000 грн для витрат на купівлю виключного переліку товарів, зокрема, засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни: підгузків, серветок; дитячого одягу та взуття; дитячого харчування; дитячого посуду; дитячих іграшок; текстилю для дітей, тощо. Зазначені картки ідентифікуються спеціальними номерами та відповідним підписом і без можливості зняття готівки. З боку рітейлу необхідно здійснювати контроль над цільовим використанням грошей,  проведення інформаційної компанії серед своїх співробітників та налаштування свої системи для унеможливлення купівлі товарів, що не входять до переліку. До співпраці запрошені також інтернет магазини з метою максимального покриття регіонів України. Для виробників дитячих товарів є можливість участі шляхом надання своїх товарів для реалізації в різних точках продажу та поштового зв’язку. Таким чином, молоді мами зможуть використовувати кошти на купівлю саме необхідних товарів для своїх малюків. За даними представників міністерства вже за місяць видано близько 7 тисяч карток. ЕВА дякує за продуктивну зустріч та роз*яснення всіх деталей регулювання. Сподіваємось на плідну співпрацю задля налагодження роботи даної системи по всій країні.

29 липня 2020 року було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України № 744 щодо монетизації одноразової грошової допомоги при народженні дитини. З метою обговорення деталей сьогодні представники Асоціації взяли участь у зустрічі щодо реалізації пілотного проєкту «Пакунок малюка», яке відбулось під головуванням Першого заступника міністра соціальної політики Євгена Котика.

Так, проєктом передбачена видача картки Приватбанку з 5000 грн для витрат на купівлю виключного переліку товарів, зокрема, засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни: підгузків, серветок; дитячого одягу та взуття; дитячого харчування; дитячого посуду; дитячих іграшок; текстилю для дітей, тощо. Зазначені картки ідентифікуються спеціальними номерами та відповідним підписом і без можливості зняття готівки.

З боку рітейлу необхідно здійснювати контроль над цільовим використанням грошей,  проведення інформаційної компанії серед своїх співробітників та налаштування свої системи для унеможливлення купівлі товарів, що не входять до переліку. До співпраці запрошені також інтернет магазини з метою максимального покриття регіонів України.

Для виробників дитячих товарів є можливість участі шляхом надання своїх товарів для реалізації в різних точках продажу та поштового зв’язку. Таким чином, молоді мами зможуть використовувати кошти на купівлю саме необхідних товарів для своїх малюків. За даними представників міністерства вже за місяць видано близько 7 тисяч карток.

ЕВА дякує за продуктивну зустріч та роз*яснення всіх деталей регулювання. Сподіваємось на плідну співпрацю задля налагодження роботи даної системи по всій країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: