fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

09/ 07/ 2020
  9 червня ц.р. представники Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Головою Національної Ради Реформ при Президенті України Михайло Саакашвілі та представниками його команди. Під час зустрічі сторони обговорили критичну ситуацію, що склалася у сфері сплати відрахувань з окремих типів техніки та носіїв за так зване приватне копіювання та репографічне відтворення, в тому числі, прийняття законопроекту 3377 про підтримку креативних індустрій. Представники індустрії наголошували на необхідності напрацювання реальних змін до системи захисту авторського права із врахуванням нових реалій, як то, наприклад, діджиталізації контенту та можливостей технологій прямої комунікації між авторами та споживачами та необхідності створення відповідної робочої групи з залученням представників різних органів влади, виробників обладнання та авторів.  
01/

9 червня ц.р. представники Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Головою Національної Ради Реформ при Президенті України Михайло Саакашвілі та представниками його команди. Під час зустрічі сторони обговорили критичну ситуацію, що склалася у сфері сплати відрахувань з окремих типів техніки та носіїв за так зване приватне копіювання та репографічне відтворення, в тому числі, прийняття законопроекту 3377 про підтримку креативних індустрій.

Представники індустрії наголошували на необхідності напрацювання реальних змін до системи захисту авторського права із врахуванням нових реалій, як то, наприклад, діджиталізації контенту та можливостей технологій прямої комунікації між авторами та споживачами та необхідності створення відповідної робочої групи з залученням представників різних органів влади, виробників обладнання та авторів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: