fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів право та податки податки

23/ 04/ 2020
  Асоціація провела засідання Правничого комітету та тему: «COVID-19: Основні виклики для бізнесу та способи їх подолання».   Спікерами заходу виступили: Наталія Анохіна, Голова правничого комітету Західноукраїнського офісу ЕВА, Старший юрист Arzinger, адвокат. Маркіян Мальський, Партнер Arzinger, керівник Західноукраїнського відділення, адвокат, к.ю.н Олена Огоновська, Юрист Arzinger, адвокат. На зустрічі члени комітету дізнались про: основні обмеження, що застосовуються як до громадян, так і до компаній та їх керівників у період карантину, та про відповідальність за їх порушення. особливості, що пов’язані з виконанням договорів оренди, поставки та кредитних договорів у період карантину. особливості застосування договірних положень про форс-мажор як засобу зменшення відповідальності сторони договору. нововведення у сфері трудового права. Учасники зустрічі отримали конкретні рекомендації та дієві юридичні інструменти по зменшенню відповідальності сторін договору, структурування трудових відносин з працівниками у період карантину тощо. Якщо у Вас виникли запитання з приводу аспектів, що обговорювались у ході зустрічі або пропозиції по внесенні змін до законодавства, Ви можете їх надіслати на адресу Наталії Анохіної: [email protected] Також якщо у вас є ідей чи ж запитань з приводу подальших заходів в рамках Асоціації, надсилайте їх за електронною адресою:  [email protected] Висловлюємо щиру вдячність запрошеним експертам та учасникам зустрічі за продуктивну та інформативну зустріч. Будьте здорові! З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з вами.

Асоціація провела засідання Правничого комітету та тему: «COVID-19: Основні виклики для бізнесу та способи їх подолання».  

Спікерами заходу виступили:

Наталія Анохіна, Голова правничого комітету Західноукраїнського офісу ЕВА, Старший юрист Arzinger, адвокат.

Маркіян Мальський, Партнер Arzinger, керівник Західноукраїнського відділення, адвокат, к.ю.н

Олена Огоновська, Юрист Arzinger, адвокат.

На зустрічі члени комітету дізнались про:

  • основні обмеження, що застосовуються як до громадян, так і до компаній та їх керівників у період карантину, та про відповідальність за їх порушення.
  • особливості, що пов’язані з виконанням договорів оренди, поставки та кредитних договорів у період карантину.
  • особливості застосування договірних положень про форс-мажор як засобу зменшення відповідальності сторони договору.
  • нововведення у сфері трудового права.

Учасники зустрічі отримали конкретні рекомендації та дієві юридичні інструменти по зменшенню відповідальності сторін договору, структурування трудових відносин з працівниками у період карантину тощо.

Якщо у Вас виникли запитання з приводу аспектів, що обговорювались у ході зустрічі або пропозиції по внесенні змін до законодавства, Ви можете їх надіслати на адресу Наталії Анохіної: [email protected]

Також якщо у вас є ідей чи ж запитань з приводу подальших заходів в рамках Асоціації, надсилайте їх за електронною адресою:  [email protected]

Висловлюємо щиру вдячність запрошеним експертам та учасникам зустрічі за продуктивну та інформативну зустріч.

Будьте здорові! З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з вами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: