fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

19/ 09/ 2019
  Відбулася презентація проекту з опитування ключових клієнтів АТ «Укрзалізниця» спільно з Комітетом з логістики, Центром транспортних стратегій та KPMG. Для першого етапу відібрані найбільші відправники за різними видами перевезень вантажів для формування репрезентативної вибірки для анкетування. Зі свого боку Асоціація зобов’язується налагодити комунікацію з вантажовідправниками, аби в короткі терміни отримати зворотний зв’язок від ринку. Центр транспортних стратегій забезпечить аналітичну частину та проведення опитування, а KPMG Ukraine - оцінку відповідності анкетування результатам звіту. Детальніше у матеріалі ЦТС
01/

Відбулася презентація проекту з опитування ключових клієнтів АТ «Укрзалізниця» спільно з Комітетом з логістики, Центром транспортних стратегій та KPMG.

Для першого етапу відібрані найбільші відправники за різними видами перевезень вантажів для формування репрезентативної вибірки для анкетування. Зі свого боку Асоціація зобов’язується налагодити комунікацію з вантажовідправниками, аби в короткі терміни отримати зворотний зв’язок від ринку. Центр транспортних стратегій забезпечить аналітичну частину та проведення опитування, а KPMG Ukraine – оцінку відповідності анкетування результатам звіту.

Детальніше у матеріалі ЦТС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: