fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Транспортні питання

18/ 04/ 2019
  Глобалізація економіки та розширення звязків між господарюючими субєктами створюють обєктивну потребу в швидкій доставці товарів і вантажів в будь-яку точку земної кулі. Майже кожен із нас чи не щодня потребує якісної доставки різних товарів, але постає питання до кого можна звертатися за наданням цієї послуги та як розрахувати вартість перевезення з урахуванням оформлення всієї митної документації тощо. Відповіді на ці та інші питання  були висвітленні на Експертному обговоренні  Міжнародна логістика: для себе і бізнесу, яке  Південноукраїнський офіс Асоціації разом з ІТЛ провів 18 квітня 2019 року. Ярослав Гайворонський, голова Транспортної робочої групи Асоціації в Одесі, співзасновник компанії “ІТЛ”, відкриваючи івент, поділився досвідом і практикою міжнародних перевезень та відзначив, які ризики бувають при їх організації. Розкрив тонкощі співпраці з митницею та що таке огляд і як його пройти, відповів на питання щодо затримок в порту та очікувань при доставці вантажу. Олег Ганчев, директор компанії “Віталекс Одеса”,  розповів як обрати логістичну компанію та на чому треба зосередити увагу під час співпраці з майбутніми партнерами. Адже в умовах серйозної конкуренції компанії акумулюють всі необхідні атрибути для професійного рішення логістичних задач та  сприяють розширенню міжнародним партнерським звязкам, гарантуючи ефективність та доступність вантажоперевезень. Євгенія Уварова, куратор відділу експедирування та розмитнення авто “ІТЛ”, доповнила виступ колег та зупинилась на цікавих можливостях перевезень і розмитнення авто з США, адже згідно з новим порядком розмитнення  можна отримати деякі вигоди про які пересічний громадянин і не здогадується.
01/

Глобалізація економіки та розширення зв’язків між господарюючими суб’єктами створюють об’єктивну потребу в швидкій доставці товарів і вантажів в будь-яку точку земної кулі. Майже кожен із нас чи не щодня потребує якісної доставки різних товарів, але постає питання до кого можна звертатися за наданням цієї послуги та як розрахувати вартість перевезення з урахуванням оформлення всієї митної документації тощо. Відповіді на ці та інші питання  були висвітленні на Експертному обговоренні  “Міжнародна логістика: для себе і бізнесу”, яке  Південноукраїнський офіс Асоціації разом з ІТЛ провів 18 квітня 2019 року.

Ярослав Гайворонський, голова Транспортної робочої групи Асоціації в Одесі, співзасновник компанії “ІТЛ”, відкриваючи івент, поділився досвідом і практикою міжнародних перевезень та відзначив, які ризики бувають при їх організації. Розкрив тонкощі співпраці з митницею та що таке огляд і як його пройти, відповів на питання щодо затримок в порту та очікувань при доставці вантажу.

Олег Ганчев, директор компанії “Віталекс Одеса”,  розповів як обрати логістичну компанію та на чому треба зосередити увагу під час співпраці з майбутніми партнерами. Адже в умовах серйозної конкуренції компанії акумулюють всі необхідні атрибути для професійного рішення логістичних задач та  сприяють розширенню міжнародним партнерським зв’язкам, гарантуючи ефективність та доступність вантажоперевезень.

Євгенія Уварова, куратор відділу експедирування та розмитнення авто “ІТЛ”, доповнила виступ колег та зупинилась на цікавих можливостях перевезень і розмитнення авто з США, адже згідно з новим порядком розмитнення  можна отримати деякі вигоди про які пересічний громадянин і не здогадується.

Партнери

Звіти та фотогалереї

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: