fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса питання Корпоративної безпеки

23/ 05/ 2019
  23 травня 2019 року Південноукраїнський офіс Європейської Бізнес Асоціації започаткував нову ініціативу - Робоча група з корпоративної безпеки Асоціації в Одесі. Катерина Морозова, керівник Південноукраїнського офісу, відкрила зустріч і наголосила на актуальності створення такої групи. Вона зазначила, що проаналізувавши звернення щодо захисту інтересів членських компаній, ми з’ясували, що значна їхня кількість стосується саме корпоративної безпеки. Також на запити членських компаній Південноукраїнський офіс вже неодноразово проводив різноманітні заходи, присвячені питанням безпеки бізнесу. Розкриваючи, тему першої зустрічі  “Три кити безпечного бізнесу”, Костянтин Журавель розповів про кожен із них детальніше: 1-й КИТ: Я - Особистість. Головна складова будь-якого процесу, в якому бере участь людина - це ВОНА сама. 2-й КИТ: Інформація. Правильне використання інформації може принести абсолютно різні результати. Без інформації не обходиться жоден вид активності, будь то розуміння розташування пробок на дорогах або створення стратегії розвитку компанії на 5 років вперед. 3-й КИТ: Право на захист. Багато людей не знають, хто може допомогти їм в будь-якій нетиповій ситуації. Стандартні випадки зазвичай не викликають проблем. Пан Журавель дав учасникам алгоритм дій у нетипових ситуаціях. В ході дискусії говорили про економічну, фінансову, виробничу, інформаційну, кадрову, техніко-технологічну, соціальну безпеки, а також сформулювали завдання і подальші напрямки діяльності Групи. По завершенню заходу загальним відкритим голосуванням учасників на посаду Голови Комітету був одноголосно обраний Костянтин Журавель.Спікери. Костянтин Журавель. засновник і керуючий партнер Агенства Безпеки «Центр».
01/

23 травня 2019 року Південноукраїнський офіс Європейської Бізнес Асоціації започаткував нову ініціативу – Робоча група з корпоративної безпеки Асоціації в Одесі.

Катерина Морозова, керівник Південноукраїнського офісу, відкрила зустріч і наголосила на актуальності створення такої групи. Вона зазначила, що проаналізувавши звернення щодо захисту інтересів членських компаній, ми з’ясували, що значна їхня кількість стосується саме корпоративної безпеки. Також на запити членських компаній Південноукраїнський офіс вже неодноразово проводив різноманітні заходи, присвячені питанням безпеки бізнесу.

Розкриваючи, тему першої зустрічі  “Три кити безпечного бізнесу”, Костянтин Журавель розповів про кожен із них детальніше:

  • 1-й КИТ: Я – Особистість. Головна складова будь-якого процесу, в якому бере участь людина – це ВОНА сама.
  • 2-й КИТ: Інформація. Правильне використання інформації може принести абсолютно різні результати. Без інформації не обходиться жоден вид активності, будь то розуміння розташування пробок на дорогах або створення стратегії розвитку компанії на 5 років вперед.
  • 3-й КИТ: Право на захист. Багато людей не знають, хто може допомогти їм в будь-якій нетиповій ситуації. Стандартні випадки зазвичай не викликають проблем. Пан Журавель дав учасникам алгоритм дій у нетипових ситуаціях.

В ході дискусії говорили про економічну, фінансову, виробничу, інформаційну, кадрову, техніко-технологічну, соціальну безпеки, а також сформулювали завдання і подальші напрямки діяльності Групи.

По завершенню заходу загальним відкритим голосуванням учасників на посаду Голови Комітету був одноголосно обраний Костянтин Журавель.

Спікери

1 / 1
Костянтин Журавель
засновник і керуючий партнер Агенства Безпеки «Центр»
Костянтин Журавель

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: