fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання

08/ 04/ 2019
  Під час митного оформлення товарів важливо вірно визначити код класифікації товару. Саме від нього залежить розмір мита до сплати. Виявлення помилково визначеного коду під час  пост-аудиту митними органами погрожує донарахуванням платежів та чималими штрафами. Під час зустрічі обговорили: алгоритм визначення кодів товарів; правила класифікації наборів, тари і упаковки; складні випадки класифікації та інше. Розбирались у автоматизованій системі управління ризиками та отримали рекомендації щодо наступних дій. «Якщо маєте сумніви у вірності визначеного коду, скористайтесь правом фізичного огляду товару або зверніться за попереднім класифікаційним рішенням. Це знімає відповідальність за порушення митних правил. Шукайте аналогічні товари у переліку класифікаційних рішень на сайті ДФС», – порадила митний експерт Оксана Молінська. Практичними кейсами оскарження митних рішень щодо класифікації поділились митний консультант Віра Носова та головний юрисконсульт компанії ILOC Анжей Кілару.

Під час митного оформлення товарів важливо вірно визначити код класифікації товару. Саме від нього залежить розмір мита до сплати. Виявлення помилково визначеного коду під час  пост-аудиту митними органами погрожує донарахуванням платежів та чималими штрафами.

Під час зустрічі обговорили: алгоритм визначення кодів товарів; правила класифікації наборів, тари і упаковки; складні випадки класифікації та інше. Розбирались у автоматизованій системі управління ризиками та отримали рекомендації щодо наступних дій.

«Якщо маєте сумніви у вірності визначеного коду, скористайтесь правом фізичного огляду товару або зверніться за попереднім класифікаційним рішенням. Це знімає відповідальність за порушення митних правил. Шукайте аналогічні товари у переліку класифікаційних рішень на сайті ДФС», – порадила митний експерт Оксана Молінська.

Практичними кейсами оскарження митних рішень щодо класифікації поділились митний консультант Віра Носова та головний юрисконсульт компанії ILOC Анжей Кілару.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: