fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

27/ 02/ 2019
  Представники Комітету зернових та олійних культур взяли участь у засіданні Технічного комітету ТК 170 «Зернові культури та продукти їх переробки». Під час засідання було обговорено та фіналізовано проект другої редакції ДСТУ 3768 «Пшениця. Технічні умови», яким змінюється кількість класів та методи визначення якості пшениці. Окрім того, під час засідання було розглянуто стандарти групи ГОСТ в сфері зерна та зернопродуктів, які були скасовані та їх заміни на ДСТУ-ISO.

Представники Комітету зернових та олійних культур взяли участь у засіданні Технічного комітету ТК 170 «Зернові культури та продукти їх переробки».

Під час засідання було обговорено та фіналізовано проект другої редакції ДСТУ 3768 «Пшениця. Технічні умови», яким змінюється кількість класів та методи визначення якості пшениці. Окрім того, під час засідання було розглянуто стандарти групи ГОСТ в сфері зерна та зернопродуктів, які були скасовані та їх заміни на ДСТУ-ISO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: