fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Нерухомість

24/ 01/ 2018
  «Той, хто володіє інформацією, володіє світом» – це розуміє кожен власник бізнесу. Щоб спланувати свої дії на поточний рік, представники Харківського офісу Асоціації заслухали нашого постійного експерта зі систематизації бізнесу Олексія Гагаринова та його рецепт стабільної компанії. На круглому столі розглянули ключові моменти, які допоможуть бути готовими до змін на найближчий час, а саме: ключові патерни розвитку світу, тенденції епохи 4-ї індустріальної революції, глобальні ризики для бізнесу та їх наслідки, «зникаючі» професії та корисні навички майбутнього, стратегічні перспективи України тощо.

«Той, хто володіє інформацією, володіє світом» – це розуміє кожен власник бізнесу. Щоб спланувати свої дії на поточний рік, представники Харківського офісу Асоціації заслухали нашого постійного експерта зі систематизації бізнесу Олексія Гагаринова та його рецепт стабільної компанії.

На круглому столі розглянули ключові моменти, які допоможуть бути готовими до змін на найближчий час, а саме: ключові патерни розвитку світу, тенденції епохи 4-ї індустріальної революції, глобальні ризики для бізнесу та їх наслідки, «зникаючі» професії та корисні навички майбутнього, стратегічні перспективи України тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: