fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

01/ 11/ 2018
  Оскільки світ стає все більш глобалізованим, а транскордонні заходи стають нормою, податкові адміністрації повинні працювати разом, щоб забезпечити, щоб платники податків подавали правильну суму податку до відповідної юрисдикції. З 2015 року реалізація проекту ОЕСР / G20 BEPS стає основною темою як в розвинених країнах, так і країнах, що розвиваються, оскільки надає їм необхідні набори юридичних, адміністративних та інформаційних технологій для протидії ухиленню податків та переміщенню прибутку до юрисдикцій з низьким рівнем оподаткування або без оподаткування. Понад 115 країн вже приєдналися до Інклюзивної основи для BEPS. Посилене співробітництво між податковими органами має вирішальне значення для наближення національної податкової адміністрації до глобалізованої економіки. Реалізація проекту BEPS в Україні є головною передумовою для полегшення контролю за капіталом та забезпечення вільного руху капіталу відповідно до Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною та є одним із семи пріоритетів середньострокової стратегії НБУ. Реалізація стандартів податкової прозорості та тісної співпраці між податковими органами у транскордонному контексті дозволить вирішити можливі зловживання. Мета: Форум BEPS.in.UA показав найкращі світові практики щодо вирішення BEPS та забезпечення довгострокового дотримання податкового законодавства. Також він допоміг почути голос бізнесу та банків про останні тенденції в міжнародному середовищі та перспективи обєднання підходів до регулювання міжнародних операцій та забезпечення їх прозорості. Цільова аудиторія: Міжнародний бізнес, банки, представники українських державних органів (Мінфін, СФЗ), міжнародні організації (ОЕСР, ВБ, МВФ), члени парламенту.

Оскільки світ стає все більш глобалізованим, а транскордонні заходи стають нормою, податкові адміністрації повинні працювати разом, щоб забезпечити, щоб платники податків подавали правильну суму податку до відповідної юрисдикції. З 2015 року реалізація проекту ОЕСР / G20 BEPS стає основною темою як в розвинених країнах, так і країнах, що розвиваються, оскільки надає їм необхідні набори юридичних, адміністративних та інформаційних технологій для протидії ухиленню податків та переміщенню прибутку до юрисдикцій з низьким рівнем оподаткування або без оподаткування. Понад 115 країн вже приєдналися до Інклюзивної основи для BEPS. Посилене співробітництво між податковими органами має вирішальне значення для наближення національної податкової адміністрації до глобалізованої економіки.

Реалізація проекту BEPS в Україні є головною передумовою для полегшення контролю за капіталом та забезпечення вільного руху капіталу відповідно до Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною та є одним із семи пріоритетів середньострокової стратегії НБУ. Реалізація стандартів податкової прозорості та тісної співпраці між податковими органами у транскордонному контексті дозволить вирішити можливі зловживання.

Мета: Форум BEPS.in.UA показав найкращі світові практики щодо вирішення BEPS та забезпечення довгострокового дотримання податкового законодавства. Також він допоміг почути голос бізнесу та банків про останні тенденції в міжнародному середовищі та перспективи об’єднання підходів до регулювання міжнародних операцій та забезпечення їх прозорості.

Цільова аудиторія: Міжнародний бізнес, банки, представники українських державних органів (Мінфін, СФЗ), міжнародні організації (ОЕСР, ВБ, МВФ), члени парламенту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: