fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

25/ 04/ 2018
  25 квітня 2018 року ми провели зустріч Податкового комітету за участі Директора департаменту податкової політики Мінфіну пані Яни Бугрімової. Обговорили наступні питання: -          Пріоритети діяльності Департаменту податкової політики Міністерства фінансів України. -          Поточний станом реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування по ПДВ; ситуацією з відшкодуванням ПДВ, результатами роботи нових критерії блокування реєстрації ПДВ накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних. (лист Асоціації № 514 від 11 квітня 2018 року). -          Шляхи вирішення питання відшкодування «старих сум» бюджетного відшкодування ПДВ, що утворилися до 1 лютого 2016 року. -          Можливість скасування штрафних санкцій до платника податків згідно з пунктом 1201.1 статті 1201 ПКУ за порушення строку для реєстрації зведених податкових накладних відповідно до статті 199 ПКУ у разі здійснення операцій з неплатниками податку на додану вартість. -          Можливість скасування фінансових (штрафних) санкцій: у разі самостійного уточнення відомостей про контрольовані операції в уточнюючому звіті про контрольовані операції; за неподання звіту після сплати штрафу за неповне звітування про контрольовані операції за результатами документальної перевірки за періоди до 1 січня 2017 року. -          Можливість видання узагальнюючої податкової консультації Міністерства фінансів України стосовно роз’яснення окремих питань механізму заокруглення загальних у чеку сум розрахунків готівкою за товари (роботи, послуги) у зв’язку з прийняттям постанови Національного Банку України № 25 від 15 березня 2018 року.
01/

25 квітня 2018 року ми провели зустріч Податкового комітету за участі Директора департаменту податкової політики Мінфіну пані Яни Бугрімової.

Обговорили наступні питання:

–          Пріоритети діяльності Департаменту податкової політики Міністерства фінансів України.

–          Поточний станом реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування по ПДВ; ситуацією з відшкодуванням ПДВ, результатами роботи нових критерії блокування реєстрації ПДВ накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних. (лист Асоціації № 514 від 11 квітня 2018 року).

–          Шляхи вирішення питання відшкодування «старих сум» бюджетного відшкодування ПДВ, що утворилися до 1 лютого 2016 року.

–          Можливість скасування штрафних санкцій до платника податків згідно з пунктом 1201.1 статті 1201 ПКУ за порушення строку для реєстрації зведених податкових накладних відповідно до статті 199 ПКУ у разі здійснення операцій з неплатниками податку на додану вартість.

–          Можливість скасування фінансових (штрафних) санкцій:

  • у разі самостійного уточнення відомостей про контрольовані операції в уточнюючому звіті про контрольовані операції;
  • за неподання звіту після сплати штрафу за неповне звітування про контрольовані операції за результатами документальної перевірки за періоди до 1 січня 2017 року.

–          Можливість видання узагальнюючої податкової консультації Міністерства фінансів України стосовно роз’яснення окремих питань механізму заокруглення загальних у чеку сум розрахунків готівкою за товари (роботи, послуги) у зв’язку з прийняттям постанови Національного Банку України № 25 від 15 березня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: