fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Радник Анжеліка Лівіцька призначена співкерівником практики енергетики, природних ресурсів та будівництва Астерс

01/ 10/ 2019
  Радник Астерс Анжеліка Лівіцька була призначена співкерівником практики енергетики, природних ресурсів та будівництва з 1 жовтня 2019 року. Анжеліка володіє більш ніж 23-річним досвідом у енергетиці, природних ресурсах та будівництві. Вона спеціалізується на українському та європейському земельному та екологічному праві, сферах природних ресурсів, розвідки та видобування корисних копалин, питаннях нерухомості та будівництва. Експертиза Анжеліки включає досвід підготовки та ведення переговорів щодо угод з будівництва, ЕРС та контрактів з постачання, включно з договорами FIDIC, орендних угод, суперфіціїв, сервітутів, проведення юридичних аудитів, вирішення спорів у сферах будівництва та навколишнього середовища. Команда практики енергетики, природних ресурсів та будівництва Астерс включає експертів з бездоганною технічною та юридичною експертизою та вражаючим послужним списком роботи над найбільшими енергетичними, інфраструктурними та будівельними проектами в Україні, - коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. Призначення Анжеліки на посаду співкерівника практики відображає її високий статус та значний внесок в успіх фірми, а також є частиною стратегії Астерс щодо посилення цього напряму, оскільки ми переконані, що відповідні галузі економіки розвиваються і будуть надалі зростати у найближчому майбутньому. Упродовж цього року команда Астерс супроводжувала комплексні проекти у сфері енергетики, природних ресурсів та будівництва. Фірма консультувала Norsk Solar AS щодо будівництва сонячної електростанції у Київській області, а також China Machinery Engineering Corporation (CMEC) щодо угоди з компанією ДТЕК про будівництво третьої за потужністю в Європі сонячної електростанції у Дніпропетровській області. Ключовими експертами практики енергетики, природних ресурсів та будівництва Астерс є старший партнер Армен Хачатурян, партнер Ярослав Петров та радник Анжеліка Лівіцька. *** Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2019 відзначає 19 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Радник Астерс Анжеліка Лівіцька була призначена співкерівником практики енергетики, природних ресурсів та будівництва з 1 жовтня 2019 року.

Анжеліка володіє більш ніж 23-річним досвідом у енергетиці, природних ресурсах та будівництві. Вона спеціалізується на українському та європейському земельному та екологічному праві, сферах природних ресурсів, розвідки та видобування корисних копалин, питаннях нерухомості та будівництва. Експертиза Анжеліки включає досвід підготовки та ведення переговорів щодо угод з будівництва, ЕРС та контрактів з постачання, включно з договорами FIDIC, орендних угод, суперфіціїв, сервітутів, проведення юридичних аудитів, вирішення спорів у сферах будівництва та навколишнього середовища.

“Команда практики енергетики, природних ресурсів та будівництва Астерс включає експертів з бездоганною технічною та юридичною експертизою та вражаючим послужним списком роботи над найбільшими енергетичними, інфраструктурними та будівельними проектами в Україні”, – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. “Призначення Анжеліки на посаду співкерівника практики відображає її високий статус та значний внесок в успіх фірми, а також є частиною стратегії Астерс щодо посилення цього напряму, оскільки ми переконані, що відповідні галузі економіки розвиваються і будуть надалі зростати у найближчому майбутньому”.

Упродовж цього року команда Астерс супроводжувала комплексні проекти у сфері енергетики, природних ресурсів та будівництва. Фірма консультувала Norsk Solar AS щодо будівництва сонячної електростанції у Київській області, а також China Machinery Engineering Corporation (CMEC) щодо угоди з компанією ДТЕК про будівництво третьої за потужністю в Європі сонячної електростанції у Дніпропетровській області. Ключовими експертами практики енергетики, природних ресурсів та будівництва Астерс є старший партнер Армен Хачатурян, партнер Ярослав Петров та радник Анжеліка Лівіцька.

***

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2019 відзначає 19 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: