fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

EBA Autumn Networking Season Vol 2

  • Дата: 07/10/2019 (ПН)
  • Мова: Українська/російська (без перекладу)
  • Час: 19:00 - 21:00
  • Початок реєстраціїо 18:30
Місце проведення:

Radisson Blu Hotel Kyiv (вул.Ярославів Вал 22)

Google Apple Outlook Telegram Bot
  EBA Autumn Networking Season Vol 2. Дата: 07 жовтня2019. Час: 19:00 21:00. Мова: Українська/російська (без перекладу). Початок реєстрації о 18:30. Місце проведення: Radisson Blu Hotel Kyiv (вул.Ярославів Вал 22). Настав час нетворкінгу! Європейська Бізнес Асоціація рада запросити Вас на наш традиційний сезон осіннього нетворкінгу, щоб познайомитися з новими людьми, зустріти знайомих, поділитися своїми новинами та почути нові ідеї. Наш запрошений спікер Людмила Богуш-Данд, засновник та провідний бізнес-тренер компанії BogushTime. Чи хотіли б ви знати, як справити враження та розтопити лід, коли знайомитесь із новими людьми? Людмила розповість нам про інтелектуальний нетворкінг та зробить розмову легкою, невимушеною та плідною. Приєднуйтесь до нас, щоб зустріти нових знайомих, однодумців та побачити старих друзів 7 жовтня у  готелі Radisson Blu Kyiv (Київ, вулиця Ярославів Вал, 22). Кілька простих правил: Ми запрошуємо лише по одному представнику від компанії Ми хочемо бачити більше нових людей, тому ми запрошуємо одних і тих самих учасників на захід раз на 2 місяці. Будь ласка, не забудьте взяти з собою візитні картки (приблизно 100 шт) Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі. Кількість місць обмежена. До участі у заході запрошується по одному представнику від компанії-члена Асоціації. Реєстрація відбувається за принципом порядку надходження заявок та може бути закрита до кінцевого терміну реєстрації (04 жовтня 18:00). Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами найближчим часом!Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Тетяна Жеребецька. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 044 496 0601.

Настав час нетворкінгу! Європейська Бізнес Асоціація рада запросити Вас на наш традиційний сезон осіннього нетворкінгу, щоб познайомитися з новими людьми, зустріти знайомих, поділитися своїми новинами та почути нові ідеї.
Наш запрошений спікер Людмила Богуш-Данд, засновник та провідний бізнес-тренер компанії BogushTime. Чи хотіли б ви знати, як справити враження та “розтопити лід”, коли знайомитесь із новими людьми? Людмила розповість нам про інтелектуальний нетворкінг та зробить розмову легкою, невимушеною та плідною.
Приєднуйтесь до нас, щоб зустріти нових знайомих, однодумців та побачити старих друзів 7 жовтня у  готелі Radisson Blu Kyiv (Київ, вулиця Ярославів Вал, 22).

Кілька простих правил:

  • Ми запрошуємо лише по одному представнику від компанії
  • Ми хочемо бачити більше нових людей, тому ми запрошуємо одних і тих самих учасників на захід раз на 2 місяці.
  • Будь ласка, не забудьте взяти з собою візитні картки (приблизно 100 шт)

Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.

Кількість місць обмежена. До участі у заході запрошується по одному представнику від компанії-члена Асоціації. Реєстрація відбувається за принципом порядку надходження заявок та може бути закрита до кінцевого терміну реєстрації (04 жовтня 18:00).

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами найближчим часом!

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Тетяна Жеребецька

Зв'язатись
044 496 0601

Партнери

Звіт та фотогалерея

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: