fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Ветеринарні препарати

28/ 02/ 2018
  Європейська Бізнес Асоціація та Комітет виробників ветеринарних препаратів вітають прийняття Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Порядку проведення державної ветеринарно-санітарної експертизи кормів, кормових добавок та ветеринарних препаратів, які містять генетично модифіковані організми». Довгий час міжнародні компанії-виробники ветеринарних препаратів напружено очікували врегулювання законодавчої прогалини щодо реєстрації їхньої продукції. Без вчасного запровадження порядку доступ до ряду якісних ветеринарних препаратів, яких так потребує наш агропромисловий комплекс, зокрема тваринництво, міг би бути заблокованим. Його прийняття позитивно вплине на епізоотичну ситуацію в країні та дозволить вчасно та в повному обсязі забезпечити потреби господарств галузі тваринництва у ветеринарних препаратах належної якості. Ще минулого року Комітет виробників ветеринарних препаратів Асоціації ініціював створення робочої групи для напрацювання проекту порядку. Але процес йшов доволі важко і повільно. Тим не менше, нам це вдалося. 15 лютого Міністерством Юстиції був зареєстрований Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства № 178/31630, і ми щиро дякуємо усім залученим до вирішення цього питання, особливо офісу Міністра економічного розвитку та торгівлі України та Прем’єр-міністра України.

Європейська Бізнес Асоціація та Комітет виробників ветеринарних препаратів вітають прийняття Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Порядку проведення державної ветеринарно-санітарної експертизи кормів, кормових добавок та ветеринарних препаратів, які містять генетично модифіковані організми».

Довгий час міжнародні компанії-виробники ветеринарних препаратів напружено очікували врегулювання законодавчої прогалини щодо реєстрації їхньої продукції. Без вчасного запровадження порядку доступ до ряду якісних ветеринарних препаратів, яких так потребує наш агропромисловий комплекс, зокрема тваринництво, міг би бути заблокованим. Його прийняття позитивно вплине на епізоотичну ситуацію в країні та дозволить вчасно та в повному обсязі забезпечити потреби господарств галузі тваринництва у ветеринарних препаратах належної якості.

Ще минулого року Комітет виробників ветеринарних препаратів Асоціації ініціював створення робочої групи для напрацювання проекту порядку. Але процес йшов доволі важко і повільно. Тим не менше, нам це вдалося. 15 лютого Міністерством Юстиції був зареєстрований Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства № 178/31630, і ми щиро дякуємо усім залученим до вирішення цього питання, особливо офісу Міністра економічного розвитку та торгівлі України та Прем’єр-міністра України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: