fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

02/ 02/ 2018
  В лютому 2018 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України офіційно опублікувало Рекомендації щодо енергетичного маркування пилососів та щодо маркування телевізорів. Обидва документи були розроблені в тісній співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки Асоціації на основі відповідних рекомендацій ЄС. Дані рекомендації допоможуть виробникам правильно застосовувати Технічний регламент маркування пилососів та Технічний регламент маркування телевізорів, а також вирішують ряд практичних питань. Наприклад, дозволяють готувати енергетичну мікрофішу у зручному для виробника форматі та дозволяють застосовувати гармонізовані європейські стандарти для підтвердження відповідності вимогам регламентів доки не будуть прийняті національні версії відповідних стандартів, тощо. Ми вдячні Агентству за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при розробці регламентів щодо енергетичного маркування та екодизайну. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

В лютому 2018 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України офіційно опублікувало Рекомендації щодо енергетичного маркування пилососів та щодо маркування телевізорів. Обидва документи були розроблені в тісній співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки Асоціації на основі відповідних рекомендацій ЄС.

Дані рекомендації допоможуть виробникам правильно застосовувати Технічний регламент маркування пилососів та Технічний регламент маркування телевізорів, а також вирішують ряд практичних питань. Наприклад, дозволяють готувати енергетичну мікрофішу у зручному для виробника форматі та дозволяють застосовувати гармонізовані європейські стандарти для підтвердження відповідності вимогам регламентів доки не будуть прийняті національні версії відповідних стандартів, тощо.

Ми вдячні Агентству за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при розробці регламентів щодо енергетичного маркування та екодизайну.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: