fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

13/ 12/ 2017
  Асоціація отримала офіційний лист Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, який підтверджує їх намір якнайшвидше прийняти проект Постанови про внесення змін до Технічного регламенту щодо обмеження деяких небезпечних речовин у техніці у відповідності до змін, які, наразі, обговорюються в ЄС. Більше того, Міністерство надало роз’яснення стосовно особливостей статті 5 Директиви 2011/65/ЄС щодо обмежень певних речовин в техніці, яка дозволяє подовжувати терміни вступу в силу нових обмежень на період поки ЄС переглядає ці терміни. Окрім цього, Міністерство інформувало, що воно зверне увагу Держпродспоживслужби України на цю проблему. Ми вдячні Міністерству за надання цього роз’яснення та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю спрямовану на якнайшвидше прийняття проекту Постанови про внесення змін до Технічного регламенту. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційний лист Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, який підтверджує їх намір якнайшвидше прийняти проект Постанови про внесення змін до Технічного регламенту щодо обмеження деяких небезпечних речовин у техніці у відповідності до змін, які, наразі, обговорюються в ЄС.

Більше того, Міністерство надало роз’яснення стосовно особливостей статті 5 Директиви 2011/65/ЄС щодо обмежень певних речовин в техніці, яка дозволяє подовжувати терміни вступу в силу нових обмежень на період поки ЄС переглядає ці терміни. Окрім цього, Міністерство інформувало, що воно зверне увагу Держпродспоживслужби України на цю проблему.

Ми вдячні Міністерству за надання цього роз’яснення та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю спрямовану на якнайшвидше прийняття проекту Постанови про внесення змін до Технічного регламенту.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: